ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

 
 
ΦΥΤΩΡΙΑ ΒΛΑΜΗΣ
Φυτώρια Ελιάς, Εσπεριδοειδή, Οπωροφόρα & Καλλωπιστικά
Φυτώρια Μπισχινόκαμπος Ζαχάρω ΗλείαςΗ επιχείρηση μας “ΦΥΤΩΡΙΑ ΒΛΑΜΗΣ” η οποία βρίσκεται στην Ηλεία και πιό συγκεκριμένα στην περιοχή Μπισχινόκαμπος στην Ζαχάρω, αποτελεί μία οικογενειακή επιχείρηση η οποία δραστηριοποιείται εδώ και αρκετά χρόνια με αγάπη και αφοσίωση στο χώρο της παραγωγής, της έρευνας και του εμπορίου φυτώριων.

Στις εγκαταστάσεις μας στην Ζαχάρω, καθημερινά, παράγουμε δυναμικά μεγάλη ποικιλία από φυτώρια ελιάς, οπωροφόρα, εσπεριδοειδή και καλλωπιστικά δενδρύλλια τα οποία σας τα προσφέρουμε σε ανταγωνιστικές τιμές.

Στηριζόμενη στην πολύχρονη εμπειρία μας, είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε καλά τις ανάγκες της εγχώριας αγοράς και να ανταποκρινόμαστε σε οποιοδήποτε πρόβλημα ή απαίτηση του κάθε πελάτη. 
 

 


 

 
ΜΕ ΑΦΟΣΙΩΣΗ
και κύριο στόχο την ικανοποίηση ακόμα και του πιό απαιτητικού πελάτη, η επιχείρησή μας, σας προμηθεύει με φυτώρια ελιάς, οπωροφόρα και εσπεριδοειδή παραγωγούς και καλλιεργητές στην Ηλεία και σε όλη την Ελλάδα. Όλα τα φυτώρια που προσφέρουμε διαθέτουν φυτοϋγειονομικό διαβατήριο και πιστοποιητικά.

Όλα αυτά τα χρόνια συνεχίζουμε αδιάκοπα και προσφέρουμε σε κάθε πελάτη μας φυτώρια υψηλής ποιότητας, παρέχοντάς του και συμβουλές. Παράλληλα, φροντίζουμε για την έγκυρη πληροφόρησή του, ώστε να έχει το καλύτερο αποτέλεσμα.

Παραμένουμε σταθερά προσηλωμένοι στην παραγωγή ποιοτικών φυτώριων, ενώ μεγάλη βαρύτητα έχουμε δώσει και στην κατεύθυνση της έρευνας και της καινοτομίας.

Βασικός στόχος της επιχείρησής μας “ΦΥΤΩΡΙA ΒΛΑΜΗΣ” είναι η παραγωγή υγιούς πολλαπλασιαστικού υλικού υψηλών προδιαγραφών, έτσι ώστε να μπορούμε να εγγυηθούμε σε κάθε πελάτη μας το καλύτερο αποτέλεσμα. 
 

 


 

 
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

για οποιαδήποτε απορία σχετική με τα προϊόντα μας ή για
να μας δώσετε την παραγγελία σας.